MARDİN / DARGEÇİT - SELAHADDİN EYYUBİ İMAM HATİP ORTAOKULU

Mrt

Okulumuz Mardin'de yaıplan minikler masa tenisi okul sporlarında il üçüncüsü oldu. Emeği geçen başta Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenimiz Gül DOĞAN'ı ve Öğrencileirmzi tebrik ediyoruz.

Mrt

14 Mart Pi günü okulumuz Matematik Öğretmeni Sevim Nur ÜNLÜ ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan çeşitli etinliklerle kutlandı.

Mrt

12 Mart 2024 İstiklal Marşı’mızın kabulünün 103. yıldönümünü kutlamak amacıyla düzenlemiş olduğumuz programa bütün öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla coşkuyla kutlandı.

Mrt

Ülkemizde deprem bilincinin oluşturulması ve depremlere karşı daima hazırlıklı olunması amacıyla her yıl 1-7 Mart tarihleri, "Deprem Haftası" olarak anılmaktadır. Ülkemizin deprem gerçeği sebebiyle depreme her an hazır olunmasını sağlamak için  okulumzda acil durum tatbikatı yapıldı.

Ock

Dönem sonu faaliyetleri kapsamında okulumuzda öğrenciler arası bilgi yarışması düzenlendi. Emeği geçen öğretmenlerimize teşkkür ederiz.

Ock

2023-2024 eğiitm öğretim yılı dönem sonu faaliyetleri kapsamında okulumuz öğrencileir arasında tenis, satraç turnuvası ve müzik dinletisi düzenlendi. Emeği geçen Beden Eğitim ve spor Öğretmenimiz Gül DOĞAN'a, Matematik Öğretmenimiz Sevim Nur ÜNLÜ'ye ve Müzik Öğretmenimiz Ozan Gül'e tesekkür ediyoruz.

Ara

Geleceğin teminatı olan çocuklarımız ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında günün anlam ve önemini belirten demokrasi bilinci, milli birlik ve beraberlik, vatan ve millet sevgisi, yurt savunması, cesaret ve fedakarlık ile şehit ve gazilerimizin hatıralarını yaşatılması konularında farkındalık oluşturmak için okul gazetesi hazırladık.

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası Anma programı